Γιατί οι Γυναίκες Μισούν την Τζούλια Αλεξανδράτου;

 

Για να συνεχίσουμε το χθεσινό θέμα αλλά από την γυναικεία πλευρά, γιατί οι γυναίκες μισούν την «Τζούλια Αλεξανδράτου»;

normal_julia034.jpg

Αρχικά να γίνω ξεκάθαρη ΔΕΝ μισούμε την Τζούλια! Εννοείται ότι δεν έχουμε κάτι εναντίον της ως άνθρωπο. Αυτό που δημιουργεί τις εκδηλώσεις αρνητικών συναισθημάτων είναι άλλοι παράγοντες.

Το θέμα έγκειται στην ανάγκη της γυναίκας να νιώθει μοναδική. Όταν λοιπόν οι άντρες γύρω μας είτε είναι ο σύζυγος, φίλος ή συγγενής τρελαίνονται μόνο με την λέξη Τζούλια και εμείς σε πρωτόγονο επίπεδο (όπως οι άντρες για τον Julian, χμμ μήπως το έχει το όνομα ;;) οδηγούμαστε σε ενέργειες αυτοσυντήρησης. Τι σημαίνει αυτό; Να καταστρέψουμε τον εχθρό! Πως να το κάνουμε δεν αντέχουμε να ακούμε λόγια όπως «Ναι μωρό μου είσαι τέλεια αλλά αυτή είναι απλά ΘΕΑΑΑ» και να τρέχουν και τα σάλια. Ο πρώτος λόγος λοιπόν του «μίσους» είναι η αυτοσυντήρηση – η διεκδίκηση αυτού που μας ανήκει.

Εδώ θα δηλώσω κάτι που θα εκνευρίσει τις γυναίκες που θα το διαβάσουν αλλά πρέπει να το πω γιατί θέλω να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενική. Ε ναι, ο δεύτερος λόγος που συνδέεται με τον πρώτο είναι η ζήλεια. Ναι το είπα, τη ζηλεύουμε. Όχι μόνο αυτή αλλά και όλες τις όμοιές της βλ. Scarlett Johansonn. Και γι’αυτό υπάρχει πάλι μία απλή εξήγηση. Τις ζηλεύουμε γιατί έχουν τέλεια σώματα, καταπληκτικά χαρακτηριστικά, αναγνωρισιμότητα αλλά κυρίως γιατί είναι αντικείμενα πόθου όλων των ανδρών. Πως να το κάνουμε όλες θα θέλαμε να είμαστε το όνειρο κάθε άνδρα, το όνειρο όμως.

Δεν τελειώνει όμως εδώ. Το τελευταίο πράγμα που μας ενοχλεί και αποτελεί την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι ότι γύρω από το θέμα Τζούλια δεν σηκώνουν κουβέντα οι άνδρες. Αυτό είναι που μας τρελαίνει! Ναι είναι ωραία, ναι έχει απίστευτο σώμα, παρουσία κ.τ.λ. αλλά άφηστε ένα παράθυρο λάθους. Αφήστε μία πιθανότητα να μην είναι όλα τόσο τέλεια όσο σας τα παρουσιάζουν.

Τελειώνοντας λοιπόν δύο πράγματα: Πρώτον άντρες χαλαρώστε, σκεφτείται και την γυναίκα δίπλα σας. Όπως δεν σας αρέσει να λέμε ότι ο Julian έχει τρία μέτρα «προσόντα» έτσι και εμάς δεν μας αρέσει να ακούμε για την θεοποίηση της Τζούλιας. Δεύτερον γυναίκες επίσης χαλαρώστε. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε όλες να είμαστε τέλειες. Μπορούμε όμως να κάνουμε το καλύτερο με αυτά που έχουμε. Για να βρούμε όλοι λίγη ηρεμία ας αφήσουμε το αντίθετο φύλο να θαυμάζει αυτούς που θέλει χωρίς πικρόχολα σχόλια.

Advertisements

3 thoughts on “Γιατί οι Γυναίκες Μισούν την Τζούλια Αλεξανδράτου;

  1. 1. Η Τζούλια είναι θεά!
    2. Ο Julian-Troy τον τρώει.-

    Εντάξει, πολλές φορές υπερβάλουμε στους χαρακτηρισμούς μας. Σύμφωνοι. Δεν σημαίνει όμως αυτό 1: ότι δεν βλέπουμε την ομορφιά σε όλες τις άλλες γυναίκες, 2: ότι δεν βλέπουμε την αντικειμενική ομορφιά κάποιων (λίγων) ανδρών – άλλωστε, Έλληνες είμαστε και μας αρέσει το ωραίο (…και μην πηγαίνει το πονηρό μυαλό σας αλλού). …και επειδή πάει το μυαλό σας στο κακό, θα πω ότι ωραίοι άντρες είναι κάποιοι όπως ο Σον Κόνερι, ο Bruce Willis, Clint Eastwood. Μα τί να μας πει και ο κακομοίρης Julian (είναι τόσο μικρός ακόμα).
    Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, θα πω αυτό: γυναίκες, μην τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς. Άντρες είμαστε, μας αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και θα το πούμε – χωρίς να προσβάλουμε βέβαια τις γυναίκες που έχουμε δίπλα μας, και όσον αφορά τους άλλους άντρες που εσείς οι γυναίκες «θαυμάζετε», ναι, μας πειράζει λίγο, αλλά όχι και τόσο (εδώ κολλάει το παν μέτρο άριστο, δηλαδή μην το παρακάνετε με τις εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας ειδικά όταν σας ακούει ο φίλος σας ή ο άντρας σας).

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s