Μπαμπά εγώ γιατί είμαι Ολυμπιακός;;;;

Εκτός της φωτογράφησης του Σάκη προέκυψαν κι άλλα πράγματα αυτές τις μέρες. Εγώ βέβαια δεν θα μιλήσω για αυτά.

 

olympiacos_1_t1.jpg

Θα μιλήσω για άλλο ένα αγαπημένο θέμα : τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Βασικά δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις διαπροσωπικές σχέσεις ανδρών γυναικών αλλά με την συμπεριφορά των ανδρών κυρίως προς ένα θέμα.

Χθες πήγα για καφέ με παρέα, τον φίλο μου, τον κολλητό του, και ένα φιλικό ζευγάρι που τυγχάνει να έχει δύο παιδιά (είναι σημαντικό). Πάνω στην κουβέντα κάπως το γυρίσαμε στα αθλητικά και κάνει ο κολλητός (βλ. Γιάννης) την νύξη ότι το γιο του Βασίλη θα τον κάνει Παναθηναϊκό.

Πριν σκεφτείτε οι Παναθηναϊκοί μα τι καλός κουμπάρος που είναι ο Γιάννης, να επισημάνω ότι ο Βασίλης είναι Ολυμπιακός.

Αρχίζει από εκεί το Show όπως καταλάβατε τώρα όλοι!!!

Το θέμα του τι ομάδα θα γίνει το παιδί ενός άντρα είναι πολύ σημαντικό τελικά . Έγινε ολόκληρη συζήτηση για το πώς μπορεί ένας εξωτερικός παράγοντας πέρα του πατέρα να καθορίσει τι ομάδα θα είναι το παιδί. Μέχρι τον χωρισμό ειπώθηκε ότι θα μπορούσε να φτάσει ένας άντρας αν καταλάβει ότι υπαίτια για την αλλαξοπιστία του παιδιού του και ειδικά του γιου του φταίει η γυναίκα του – μητέρα του παιδιού.

Γιατί όμως υπάρχει τόσο αυστηρή στάση. Τι είναι αυτό που κάνει την ομάδα θρησκεία; Εγώ δεν έχω απαντήσεις απλά θέτω ερωτήματα. Εγώ είμαι μία κλασική γυναίκα που σε μικρή ηλικία με ρωτούσαν τι ομάδα είσαι και μία μέρα απλά αποφάσισα σε κάποια, δεν υπήρχε κριτήριο ή παρότρυνση. Είδα τα αποτελέσματα κάποιας αγωνιστικής και πήγα με αυτήν που είχε βάλει τα περισσότερα γκολ. Ο πατέρας μου αδιαφόρησε πλήρως που ήμουν άλλη ομάδα από αυτόν αρκούσε που ήταν ο γιος του ίδια. Σήμερα βλέπω ότι θέλουν όλα τα παιδιά τους οι πατεράδες να είναι ίδια ομάδα ανεξαρτήτου φύλου. Κάτι είναι και αυτό, υπάρχει μία εξέλιξη.

Advertisements

4 thoughts on “Μπαμπά εγώ γιατί είμαι Ολυμπιακός;;;;

  1. Πώς γίνεται 22 βλάκες να κλωτσούν μια μπάλα και να λατρεύονται ως θεοί,ούτε ο ίδιος ο Θεούλης μπορεί να το εξηγήσει. Οι δε πανηγυρισμοί τη στιγμή του γκολ αποτελούν τις τις ευχαριστίες στους «θεούς» τους,γιατί εισακούστηκαν οι προσευχές του. Άνδρες,Βάγια μου, τι περιμένεις…..

  2. Έτσι είναι τα πράγματα ευτυχώς ή δυστυχώς. Μήπως να αρχίσουμε και εμείς να κλωτσάμε καμιά μπάλα να μας λατρέψουν και μας;

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s