Μία μικρή αναλαμπή…..

 

0202nycolumbiathinker.jpg

Επιτέλους τελείωσαν οι απεργίες, έχουμε ρεύμα, μάζεψαν τα σκουπίδια και λειτουργεί το μετρό. Άλλαξε άραγε τίποτα μετά την τόση ταλαιπωρία για μας;

Έχετε προσέξει πως όταν θέλουμε μία αλλαγή, εμείς κάνουμε απεργία (οπότε και δεν πληρωνόμαστε), το δικό μας ρεύμα κόβουν, τα σκουπίδια στους δικούς μας δρόμους πάνε να μας πνίξουν. Εκείνους που μπορούν να αλλάξουν κάτι, τους επηρέασε τίποτα από όλα αυτά; Όταν γίνεται πορεία και κόβεται η κυκλοφορία πάνε για «δουλειά» ; Το καταλαβαίνουν ή μήπως περνάει το όλο πράγμα απαρατήρητο; Είχα αυτή την απορία γιατί πάντα εμείς τα πληρώνουμε. Και ταλαιπωρούμαστε, και χάνουμε την σύνταξή μας και πεθαίνουμε στη βρώμα και κινδυνεύουμε να τσακιστούμε πουθενά λόγω συσκότισης. Με τι αποτέλεσμα;

Κανένα…….

Advertisements

2 thoughts on “Μία μικρή αναλαμπή…..

  1. Δηλαδή τί προτείνεις εσύ Βάια; Να μένουμε αμέτοχοι, απαθείς, αδιάφοροι για όσα αφορούν άμεσα εμάς;!; Το ότι θα πρέπει να λάβουμε πιο αποτελεσματικά μέτρα είναι γεγονός και στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν θα ήθελα να πάμε και στην αντίπερα όχθη και να σταυρώσουμε τα χέρια περιμένοντας τις νέες – δυσμενέστερες συνήθως – αποφάσεις των λίγων και προνομιούχων για την δική μας (μία και μοναδική) ζωή.

    «…γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον, στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε, και ας έχω τις συνέπειες του νόμου, συνένοχο στον φόνο δεν θα με έχετε…»

  2. Δεν λέω να είμαστε απαθείς αλλά αυτό το πράγμα δύο φορές το μήνα να κλείνουμε το κέντρο της Αθήνας ή δύο τρεις φορές το χρόνο να κάνουν απεργία και να βρωμάει όλη η Αθήνα δεν είναι η λύση γιατί πολύ απλά με τόσες πορείες και απεργίες έχει χάσει την δύναμή της η διαμαρτυρία.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s