Αναποδιές

Μετά από μία κουραστική εβδομάδα επιστρέφω την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι και αφού βάλω πλυντήριο μαζεύω λίγο το σπίτι γιατί περίμενω κόσμο. Μισή ώρα περίπου αργότερα καθώς βάζω λίγο καφέ να πιο ακόυω τον ανησυχτικό θόρυβο των τρεχούμενων νερών από το μέρος του διαδρόμου. Έντρομη πετάγομαι στο πλυντήριο, τι να αντικρύσω; Το νερό να ξεχυλίζει από το συρταράκι του απορρυπαντικού και να  χύνεται παντού!!

Εκείνη τη στιγμή τι σκέφτεσαι; #@*(&*#@&() και πολλά άλλα τέτοια. Ένα θα πω από τη Δευτέρα προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για να έρθει τεχνικός και μόλις χθες τα κατάφερα γιατί πολύ απλά για να έρθει θέλει κωδικούς, αποδείξεις, σειριακούς αριθμούς …………. Μα αν είναι δυνατόν γιατί να ξέρω εγώ τον σειριακό αριθμό του πλυντηρίου μου. Ας έρθει ο τεχνικός και ας το σημειώσει όταν το δει. Να σημειώσω ότι αυτό το πλυντήριο μέχρι να έρθει το σωστό μοντέλο πήρε τρία ταξίδια του φορτηγού της εταιρίας και δύο επισκέψεις δικές μου στο κατάστημα όπου αρχικά με ειρωνευόταν και ο πωλητής μέχρι που άρχισα να φωνάζω και να μιλάω για καταγγελίες και Ινστιτούτα Καταναλωτών.

Γενικά έχω προσέξει ότι αγοράζεις κάτι και σου βγάζουν για κάποιο λόγο το λάδι αν κάτι πάει στραβά. Εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ άτυχη ή πολύ τυχερή στις αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Δηλαδή ή θα κάνω φοβερή αγορά πχ. ενός φορητού σκληρού δίσκου σε τιμή ευκαιρίας ή θα πάρω ένα dvd player και θα λείπει από μέσα το τηλεχειριστήριο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει costumer service στην χώρα μας. Δεν φτάνει δηλαδή που αγοράζεις το dvd player και δεν έχει μέσα το τηλεχειριστήριο, τους παίρνεις τηλέφωνο στο κατάστημα να κάνεις παράπονα και η απάντηση του βαριεστημένου πωλητή είναι «Ελάτε να πάρετε άλλο» ούτε συγγνώμη ούτε δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό ούτε τίποτα. Απλά έλα να πάρεις άλλο. Μα ρε μεγάλε στην Αθήνα μένουμε για να έρθω να πάρω άλλο πρέπει να προγραμματίσω ολόκληρο ταξίδι!!!!

Τέλος πάντων απλά κάνω τα παραπονά μου πρωί πρωί. Γιατί πλέον αυτό που κάποτε λέγανε ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει. Όλα τα προϊόντα κάποια στιγμή θα χρειαστούν service ή επιστροφή και τότε κρατηθείτε για τη διαδικασία που πρέπει να περάσεις μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου………..

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s